Nem az idegenek miatt zárta be az FBI az új-mexikói csillagvizsgálót

2018. szeptember 24.
3.4871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mi is beszámoltunk róla korábban, hogy az FBI rejtélyes körülmények között megszállt és bezáratott egy új-mexikói csillagvizsgálót, amivel kapcsolatban a lehető leglehetetlenebb teóriák láttak napvilágot az idegenektől kezdve a pusztító aszteroidák érkezéséig bezárólag.

Az IFL Science azonban most utánajárt a dolgoknak, így kiderült, hogy semmi ilyesmiről nem volt szó, a Nap megfigyelését végző obszervatóriumot ugyanis egészen földi problémák miatt kellett megszállnia és bezárnia az FBI-nak.

Közleményük szerint ugyanis azért történtek az elhangzottak, mert valaki arra használta az intézményen belül az internetet, hogy gyermekpornót töltsön le. Szerencsére azonban nem esett csorba az obszervatórium jó hírén, mert bár a hír igaz volt, nem egy neves professzor, hanem az épület gondnoka követte el a bűncselekményt, amivel kapcsolatban az FBI jónak látta, ha pár napra az egész vizsgálót bezárják, de szeptember 17. óta ismét folyamatos a munka.

A történethez hozzátartozik, hogy bár az FBI célirányosan ment a gondnok őrizetbe vételére, az viszont mentálisan labilisnak bizonyult, veszélyessé vált, és jobbnak látták, ha inkább kiürítik az intézményt a vizsgálat idejére.
bezáratott egy új-mexikói csillagvizsgálót, amivel kapcsolatban a lehető leglehetetlenebb teóriák láttak napvilágot az idegenektől kezdve a pusztító aszteroidák érkezéséig bezárólag.'>
4 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 22 napja

Na ez az amire szerintem senki nem gondolt volna! meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 22 napja

Komolyan hihetetlen, hogy van aki tényleg azt hitte, UFO-k miatt van! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 22 napja

Az igen! meglepett smiley

válasz erre

inkognito

6 éve, 22 napja

Fúj de gáz. Bár ezért talán nem kellett volna az egészet lezárni.

válasz erre