Nem akárki lobbizik érte, hogy Robert Pattinson legyen az új James Bond

2019. június 22.
4.6891
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Robert Pattinsont szépen lassan kezdi felfedezni magának ismét Hollywood, ugyanis indult a karrierje a borzasztó Alkonyat-szériából, majd elment több évre fejleszteni színészi eszköztárát a független filmes világba, most pedig a Matt Reeves által hegesztett The Batmanben fogja játszani a köpenyes igazságosztót.
 

Sőt, még Christopher Nolan új giga-blockbusterében, a Tenet című kémfilmben is főszerepelni fog. Nem kizárt viszont, hogy a jövőben akár a 007-es öltönyét is magára aggathatja, ugyanis a 25. James Bond-filmből időközben kivált Danny Boyle megjegyezte, hogy bár már nem ő rendezi az új felvonást, de gyakran gondolkozik rajta, hogy ki játszhatná el a titkos ügynököt. A 2018-as Csillagok határán-ban felfigyelt Pattinsonra, miszerint őt kellene Hollywoodnak leszerződtetnie az új Bondnak.

A 127 óra, a Gettómilliomos és a Trainspotting direktora megjegyezte, hogy Pattinson egyébként is a 30-as éveiben van, és Sean Conneryvel példálózott, aki 32 évesen vágott bele a Bond-karrierjébe. James Bond megformálása kapcsán már nem először kerül elő Pattinson neve egyébként, viszont megannyi jelölt van, hogy ki veszi át a rázott, nem kevert whiskeyt Daniel Craig után, így távolról sem tekinthető készpénznek az ő leszerződtetése.
5 hozzászólás

Gólem

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

RIP James Bond.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ha ez megtörténik, soha többé nem nézek JB filmet. De szerintem sokan vagyunk ezzel így.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Tönkre akarják tenni a szériát?

válasz erre

Levi87

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Na ez rohadt gáz lenne.

válasz erre

login_password

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Esküszöm ha ez lesz az új Bond én többet nem nézek filmet. Kicsit sok amit gondolnak erről a bájgúnárról.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink