Nem a specifikációjukkal hívják fel magukra a figyelmet az új HTC Desire mobilok

2018. március 21.
3.2061
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A HTC Desire név hallatán még az Android és az okostelefonok hajnala jut eszünkbe, no meg a presztízs, amit anno képviseltek ezek az eszközök, manapság azonban már inkább csak a középkategóriát erősítik, de sajnos ott sem épp a teljesítményükkel hívják fel magukra a figyelmet.

A tajvani gyártó az U szériával egy nagyon csillogó megjelenéssel bíró külsőt alkotott meg, amit igyekeztek átültetni a most bemutatott Desire 12 és 12 Plus-ra is. Ennek tudatában alkották meg a figylemfelkeltő lila és arany színt fényes borítással.

Mindkét modell a középkategóriába nevezett, ugyanis az 5,5 és 6 colos kijelző csupán 1440x720 pixeles felbontással bír. A teljesítményért előbbi esetében egy MediaTek MT6739, míg utóbbinál a Snapdragon 450 felel, ami mellé maximálisan 3GB-nyi memóriát kapunk.

A dual kamera rendszer itt is jelen van, sőt az ígéretek szerint az új Desire-ek előlapi kamerája képes az arcfelismerő feloldásra, de ez korántsem olyan kiforrott technológia, mint például az iPhone X esetében. Árazás és elérhetőség még nincs, de ha tippelnünk kellene, valahol 70 és 110 ezer forint között landolhatnak majd.
2 hozzászólás

Harder

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ipari hulladék.

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Jó ég, ezeknek abba kéne hagyni a mobilgyártást.

válasz erre