Nem a Föld laposságát akarta Mike Hughes bebizonyítani a rakétakilövéseivel

2020. február 25.
3.9801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A napokban érkezett a tragikus hír, miszerint Mike Hughes laposföldhívő életét vesztette egy rakétakilövési kísérletében, azonban ezt sokan azzal azonosították, hogy az elméletét akarta bebizonyítani.

Hughes-ról egyébként is tudni lehetett, hogy megrögzött fenegyerek hírében állt, ám a Space.com tovább nyomatékosítja azt, hogy nem azt akarta bizonyítani Hughes, hogy a Föld lapos, magyarul nem ezért történtek meg a rakétakilövései, és végül a halálát sem a teóriájához kapcsolódó bizonyítási vágya okozta.

A Space.com ugyanis idézett tőle egy olyan mondatot, miszerint a rakétakilövései sosem a laposföldhívőségéhez kapcsolódtak, hanem szimplán fenegyerek mivoltából adódóan próbálkozott újból és újra. Sőt, azt is említette korábban, hogy célja az is, hogy inspirálja az embereket.
életét vesztette egy rakétakilövési kísérletében, azonban ezt sokan azzal azonosították, hogy az elméletét akarta bebizonyítani.'>
3 hozzászólás

muki

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Szerencsétlen őrült...

válasz erre

Porthos

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ez már nem változtat semmin sajna. Így járt.

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Lényegtelen. Ettől egyrészt még nyomta a laposföldhívő baromságokat. És másrészt sajnálom hogy meghalt. Mindegy mi volt a cél.

válasz erre