Négyszeres optikai zoom lehet a Mate 9 csodafegyvere

2016. október 23.
2.6121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Huawei kapcsán mostanság mindenki az érkezőben lévő új csúcsmodellekről beszél, melyek november első napjaiban mutatkoznak be és sokak szerint minden eddiginél jobban képviselik majd a Huawei trónra törését.

Nemrég számoltunk be nektek arról, hogy két változatban kerülhet piacra az új széria, melynek erejét a Kirin 960-as SoC és háttértártól függően 4, illetve 6GB RAM szolgáltathatja. Néhány órája mindkét modellről kaptunk egy-egy jó minőségű renderelt képet, melyek számos pletykát megerősítenek, de új funkciók felől is hallani lehet.

Négyszeres optikai zoom lehet a Mate 9 csodafegyvere - 2. kép

A Mate 9 vélhetően 5,9 hüvelykes Full HD kijelzőt kap, míg a Mate 9 Pro hajlított QHD kijelzőt tud felmutatni. A hátsó dupla kamera alatt tálaljuk az ujjlenyomat-olvasókat, a Pro változat pedig jack csatlakozó nélkül és fizikai home gombbal érkezhet. A Mate 9 Pro egyébként nagyon hasonlít egy kétkamerás Galaxy S7 Edge-re, így könnyen lehet, hogy a Samsung jövő évi csúcsmodellje kapcsán azt mondhatjuk, hogy egy Huawei mobil előzte meg.

Az új képet mellé egészen elképesztő pletyka is érkezett a Leica-val közösen tervezett kamerákat illetően. A Mate 9 Pro állítólag négyszeres optikai zoom-ot is fel tud majd mutatni, a 6GB-os memóriával és 256GB-os háttértárral szerelt modell pedig 1300 dollárba kerülhet. Utóbbi pletykákat érdemes még a helyén kezelni, de nem kizárt, hogy valóban az optikai zoom kapcsán dobbantana nagyot a vállalat.
4 hozzászólás

Porthos

8 éve, 1 hónapja és 19 napja

Elég bitang paraméterek de az ár nagyon gáz...

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 1 hónapja és 19 napja

Megint idióta árakkal jönnek. Nem veszi észre ez a cég hogy így esélytelenek de komolyan... röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 19 napja

Mennyi darabtól adnak kedvezményt? :V

válasz erre

Mordorer

8 éve, 1 hónapja és 19 napja

1300 dollár????? meglepett smiley Ezek hülyék? EZ EGY TELEFON!!!!! röhögő smiley

válasz erre