Négy éves lemaradást igyekszik behozni az Apple

2017. június 15.
3.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még mindig sok a pletyka a közelgő jubileumi iPhone bemutatása körül, amik közül kérdéses mit szivárogtat maga az Apple, mit az elemzők és mi puszta fikció, az azonban biztos, hogy idén több olyan technológia is kerül az iPhone-ba, amit a rivális Samsung már hosszú évek óta alkalmaz.

Egyre elterjedtebb megnevezés, hogy az ősszel érkező következő generációs iPhone, az iPhone 8 nevet viseli majd, átugorva a 7S megnevezést a tizedik évforduló miatt, ezzel párhuzamosan pedig a pletykák java része pedig kezd a lényegesebb pontok körvonalazódni, így nagyjából tudjuk mire is számíthatunk.

Ezek a Cupertinoban újnak számító megoldások nem számítanak majd igazi áttörésnek a mobil piacon, hiszen az OLED panel, a kávamentesség, a hátoldali ujjlenyomat olvasó, az arcfelismerő szoftver és a vezeték nélküli töltés már ismert dolgok, amik közül jó néhányat a rivális Samsung már évek óta alkalmaz.

A legújabb feltételezés a vezeték nélküli töltés, ami mellett megtartanák az IP szabványt is, már 2013 óta használja a Samsung, nem beszélve a Nokiákról. Az Apple tehát csupa olyan dolgot igyekszik felvonultatni, amik már sok esetben elavultnak számítanak, de az iPhone közösségben újként hathat, de ennyi erővel akkor majd iPhone Retro is lehetne az új modell neve.
4 hozzászólás

Porthos

3 éve, 6 hónapja és 17 napja

Nrm tudom mi olyan hűha dolog a vezeték nélküli töltésben, nekem van az s7-ben de nagyon ritkán használom mert nem tudok közben semmit csinálni vele.

válasz erre

technomancer

3 éve, 6 hónapja és 17 napja

Talán ez az egyetlen olyan funkció amit nem is hiányolnak az iPhoneosok!

válasz erre

TEchie

3 éve, 6 hónapja és 17 napja

Nem sima vezeték nélküli töltés lesz ez...

válasz erre

Fikarc

3 éve, 6 hónapja és 17 napja

Nem tudom mennyivel jobb egy dokkra tenni a telefonomat (és közben konkrétan nem tudom használni), mint hogy bedugok egy kábelt. Az Apple megoldásában nem ez lesz a különös, hanem ha meglépi azt amit évek óta tervez hogy nem kell dokkra tenni a telefont. Ebben az egészben ez a lényeg, nem a vezeték nélküli töltés ami egy óriási parasztvakítás.

válasz erre