Ne lepődj meg, ha a jövőben leordítják a fejedet a Facebook-videók

2017. február 16.
3.9601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A The Verge magazin munkatársain keresztül Dan Rose, avagy a Facebook egyik első embere elmondta, hogy egy új rendelkezés értelmében a jövőben érdemes lesz odafigyelnünk arra, hogy mikor és hol nézünk meg egy videót a közösségi oldalon.

Egy friss változást követően ugyanis a jövőben minden egyes videó hanggal fog elindulni a Facebookon, vagyis ha meglátunk valamit az üzenőfalon, és éppen valami csendes helyen vagyunk, akkor nem nézhetjük meg, ha csak nem akarunk a figyelem középpontjába kerülni.

Illetve ha telefonunk nincs alapvetően lenémítva, vagy nem tiltottuk le korábban ezt a funkciót, mert ahogyan Dan fogalmazott, ők tiszteletben tartják a telefon hangbeállításait, de ha nincs lenémítva a készülék, akkor egy Facebook videónak se kell szerinte hang nélkül elindulnia.

A Facebook egyébiránt arra számít a változástól, hogy a felhasználók másként tekintenek a videós tartalmakra, és hosszabb ideig lekötik őket, ami szintén alátámasztja a közösségi portál azon terveit, hogy a jövőben szeretnének a Youtube nyomdokaiba lépve egyfajta videós platformmá is válni.
2 hozzászólás

TEchie

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Eddig sem voltam nagy Facebookos, ezután meg főleg nem leszek. Hülyék ezek!

válasz erre

Tommy

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Ez nagyon gáz. Teli van a fal velük, ahogy pörgeted mindig el fog indulni?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink