Nano Nails - Műköröm VS Érintőképernyő

2013. október 25.
2721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Divatozzunk kicsit.

Mi manapság a nőknél a divat? A szép hosszú, műkörmök. Vannak visszafogott, már-már művészi darabok, amikkel lehet élni a mindennapjainkat. Na, és persze vannak az extrém, szinte ijesztő méreteket öltő darabok, melyeket én már csak fegyverviselési meglétével engedélyeznék felhelyeztetni.

A bibi ott kezdődik, hogy a technikai fejlődést nem igazán érdekli a divathóbort. S ha már nem érdekli, akkor mit tegyen az a nő, aki követi a technikai fejlődést, tehát érintő képernyős készüléke van? De, divatos műkörméről sem akar lemondani?

A képen az előd látható. Amely egy műanyag precíziós beviteli eszközként funkcionált.A Tech Tips alkotását több méretben is beszerezhetjük, kb. 10 dollárért. A legkisebb női méret az xs-s 4,5 cm, a legnagyobb L-s méret pedig 6,5cm-s. De a párunk sem maradhat ki a jóból, ha esetleg kissé bumfordi ujjakkal rendelkezik, a gyártó a férfiakra is gondolt. Itt a legkisebb 5,3cm átmérőjű, a legnagyobb pedig 7cm. Ez a termék is megfelelt volna a célnak, de nem divatos.. Ebből lett a tovább fejlesztés, a speciális köröm. Diszkrét, és még az érintő képernyők sem okoznak gondot a használójának.

[display_video youtube=i11sWow3DqI]
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink