Naná, hogy a Facebook Messenger sem marad reklámok nélkül!

2017. január 27.
4.2681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár egyelőre még csak tesztjelleggel, de Ausztráliában és Thaiföldön a felhasználók hamarosan már a saját bőrükön is megtapasztalhatják, hogy a Facebook Messenger eddigi reklámmentessége megszűnik.

A jövőben globálissá váló változásról egyelőre még nincs sok konkrétum, a véglegesítésig tehát rengeteg módosítást eszközölhet a közösségi oldal, ellenben a jelenlegi hírek szerint az üzenetküldő applikáción belül a jövőben beszélgetés közben ugranának majd fel a reklámok, azonban csak és kizárólag olyanok, amelyekkel már a fő applikációban is találkoztunk, illetve amelyekre ott rákattintottunk, ergo vélhetően érdekelnek majd minket.

Mindemellett a Facebook Messenger figyelni fogja, hogy profilunkkal milyen márkákat kedvelünk, és melyekkel folytattunk már esetlegesen valamilyen interakciót, hiszen ezek is befolyásolhatják majd a felugró reklámokat, amelyeket természetesen könnyedén elrejthetünk és jelenthetünk is.

A Facebook kiemelte, hogy a tesztidőszakban elinduló lehetőség kapcsán visszajelzéseket vár a felhasználók és a cégek, avagy a hirdetők oldaláról is, ezáltal a felek véleményére alapozottan alakítják ki a végleges elképzelést.
4 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Szááááánalmas... De egyébként gyakran kattintok PC-n(!) FB hirdetésre. Nekem többnyire zenéket nyom.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nem szimpatikus ez a lépés.

válasz erre

Tommy

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Köszi FB. Szeretünk. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Várható volt. Nagyon nagy platform.

válasz erre