Nagyszerű asztali Apple gépek érkeznek Tim Cook szerint

2016. december 20.
4.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple mindig is egy más világot jelentett a Windows vagy Linux rendszerek mellett, a három asztali és hordozható gépeknél szánt rendszer híveit nehéz lenne a másik előnyeiről, fölényéről meggyőzni.

Persze mint minden vállalat, úgy az Apple is kap negatív kritikát a saját híveitől és felhasználóitól, akik között mostanság felmerülő téma az asztali gépek hanyagolása. A hordozható gépek legutóbb ősszel kaptak frissítést, ám az asztali masinák kapcsán már igen régóta öregedik a kínálat.

Az öregedés különösen a nagy újításként jó néhány évvel ezelőtt bemutatott Mac Pro modellnél áll fenn, illetve a belépőszintű Mac Mini is több éve haldoklik, de azért iMac fronton is lenne mit újítani, hiszen a Surface Studio igen megnyerő gépnek tűnik. Nemrég a cég vezetője, Tim Cook erősítette meg a dolgozókat és ezzel a médiát is abban, hogy továbbra is elkötelezettek az asztali gépek iránt.

Egyes emberek a médiában felvetették a kérdést, hogy vajon elkötelezettek vagyunk e az asztali gépek iránt. Ha a csapatunkon belül bármilyen kétség merülne fel, hadd legyek világos: nagyszerű asztali megoldások vannak a térképünkön. Senkinek sem kell aggódni emiatt.
3 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 11 hónapja és 17 napja

Akkor hát ideje lenni be is mutatni valamit... mosolygó smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 11 hónapja és 17 napja

Na erre azért kíváncsi vagyok.

válasz erre

Levi87

7 éve, 11 hónapja és 17 napja

Helyes, helyes. mosolygó smiley

válasz erre