Nagyot lépett a kiterjesztett valóságra épülő okosszemüvegek irányába az Apple

2018. szeptember 03.
3.6721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas találgatások kaptak szárnyra az Apple háza tájáról, lévén ismét felmerült, hogy a vállalat még nem adta fel a kiterjesztett valóságon alapuló okosszemüveg ötletét, amiről most egy újabb jelentős bizonyítékot kaptunk.

Történt ugyanis, hogy az Apple a napokban felvásárolta az Akonia Holographics nevű céget, aminek apropója akkor még nem volt teljesen ismert, időközben azonban megindultak a találgatások, hiszen az emberek jobban utánanéztek a vállalatnak, és így rögtön összeállt a kép.

Az Akonia Holographics ugyanis véletlenül olyan okosszemüvegekhez gyárt speciális kijelzőket, melyek a kiterjesztett valóságra alapulnak, és mindezt ráadásul nemcsak rendkívül olcsón, hanem kimagasló teljesítmény társaságában teszik, tehát elég nyilvánvaló, hogy az Apple egy újabb lépést tett a kiterjesztett valóságra épülő okosszemüvegek elkészítésének irányában.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 11 napja

Amíg nem oldják meg egy kontaktlencsével ezt az egészet, addig maximum azok fogjéák aktívan használni ezeket a cuccokat, akik amúgy is szemüvegesek szerintem...

válasz erre

Fikarc

6 éve, 1 hónapja és 11 napja

Lassan villantaniuk kell azt a szemüveget, mert már sok róla a pletyka de még mindig nem tudni semmit.

válasz erre

login_password

6 éve, 1 hónapja és 11 napja

Azzal, hogy megvett valamit, nem lett jobb mint a többiek.

válasz erre