Nagyon pörög a Huawei és a Xiaomi, a Samsung pedig piacot veszít

2018. november 05.
4.8351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Publikussá váltak az év harmadik negyedévéről szóló mobil eladási adatok, amelyből jól látszik, hogy a két kínai gigász, a Huawei és a Xiaomi nagyon pörög, míg a Samsung piacot veszít, az Apple pedig stagnál.

A Strategy Analytics adatai a korábbi jóslatok valósággá válását tükrözik, azaz, hogy a Huawei nem csak pillanatnyilag előzte meg az Apple-t, mára stabil második helyezett a ranglétrán a Samsung mögött.

Amögött a Samsung mögött, amely több mint 72 millió eladott mobillal is 13,3%-os visszaesést produkált, míg a már említett Huawei az 51,8 millióval 32,5%-os növekedést tud felmutatni.

Érdemes még szót ejteni a szintén kínai Xiaomiról, amely a 33 millió eladott eszközzel 19,1%-os gyarapodásnak örülhet, a céljuk pedig egyértelműen az Apple megszorongatása.

Nagyon pörög a Huawei és a Xiaomi, a Samsung pedig piacot veszít - 2. kép

4 hozzászólás

Direktor

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Nem meglepő, kivezették a normális telefonokat, csak a lekerekített ****ok vannak. Sokaknak nem tetszik. Emellé irreális ár társul. Vagy **** minőség, az olcsóbb szegmensben.

válasz erre

TEchie

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Samsung durván esik vissza. Kemény.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

inkognito írta:
Samsung mostanában nem túl innovatív.
Tömegtermékeknél nem az innováció, hanem az ár számít, főleg árérzékeny piacokon, mint Kína vagy India. Az Apple se bírná tartani magát, ha androidos lenne, de így egy "különc", ami már magában is vonzó.

válasz erre

inkognito

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Samsung mostanában nem túl innovatív.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink