Nagyon olcsó belépő szintű okostelefon lett a HTC Wildfire E2

2020. augusztus 07.
6.0321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha olcsón szeretnénk jó okostelefonhoz jutni, akkor érdemes lehet megismerkedni a HTC Wildfire E2 nevével, a kérdéses gyártó ugyanis egyelőre csak az oroszoknak ugyan, de bemutatta legújabb termékét.
Advertisement

A készülék legnagyobb előnye, hogy rendkívül olcsó, mindössze 100 eurót, tehát valamivel több mint 30 ezer forintot kérnek érte, ezért cserébe pedig egy 6,22 hüvelykes, 720x1560 képpontos felbontásra képes IPS kijelzőt kapunk majd MediaTek Helio P22-es lapkakészlettel, 4GB RAM-mal és 64GB tárhellyel, amire gyárilag Android 10-et telepítettek fel.

Az eszköz 4000 mAh-s akkumulátort kapott a gyártótól, ami USB-C port csatlakozón keresztül tölthető, míg a kamerák terén a hátlapra - az ujjlenyomat-olvasó mellé - egy 16+2 megapixeles dupla rendszer érkezett, míg az előlapra egy vízcsepp alakú notch-ba zárva egy 8 megapixeles szenzor került.
bemutatta legújabb termékét.'>
4 hozzászólás

betyár

3 éve, 11 hónapja és 3 napja

Egy gyereknek első telefonnak tökéletes.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 11 hónapja és 4 napja

Gyerekek, majdnem 8 milliárd ember él a Földön és a többsége még a magyar átlag bérszínvonalát sem éri el, de itt is sokan szűkölködnek, szóval hogy a bánatba ne lenne piaca az olcsó telóknak, annak mindig van.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 11 hónapja és 4 napja

Kutyának se...

válasz erre

Porthos

3 éve, 11 hónapja és 4 napja

De az ilyenek kinek készülnek? meglepett smiley Tényleg van rá kereslet?

válasz erre