Nagyon erős lesz a MintBox 3 Mini PC

2019. július 03.
8.5791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Linux Mint csapata bejelentette, hogy ismét összefogtak a Compulab-bal, a munkájuk gyümölcse pedig egy új MintBox lesz, immár a harmadik, erőben pedig újra sikerül szintet lépniük, így ez az eddigi legerősebb kivitel lesz majd.

A MintBox különlegessége amellett, hogy egy Mini PC-ről beszélünk, hogy egy nagyon népszerű open source operációs rendszer fut a hardver felett, ez pedig a Linux Mint, a mostani pedig már a harmadik generáció, amit újra a Compulab-bal együtt fejlesztenek.

A MintBox 3 két konfigurációban lesz elérhető, az alap az Intel Core i5-ös hat magos processzorát tudhatja a borítás alatt, amit 16GB memóriával, és 256GB SSD-vel támogatnak meg.

A második úgymond csúcs kivitel Intel Core i9 CPU-t, 32GB memóriát, 1TB SSD-t valamint egy Nvidia GeForce GTX 1660 Ti grafikus gyorsított kapott, ezt a csomagot pedig nagyon sok normál méretű PC is megirigyelhetné.

Bemutatási dátum egyelőre nincs, ellenben az árazás már publikus, az alap modell 1543 USD míg az erősebb 2698 USD fog kerülni, nem olcsó, de cserébe több mint korrekt a hardver.
2 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 1 hónapja és 22 napja

Egy Linuxnak bőven király.

válasz erre

VDemon

5 éve, 1 hónapja és 22 napja

Nem lesz majd, ami kihasználja...

válasz erre