Nagyobb kijelzővel, de kisebb akkumulátorral jöhet a Samsung legújabb okosórája

2019. február 07.
4.5901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Samsung egyértelműen újabb okosórát tervez kiadni a jövőben, a most kiszivárgott specifikációk alapján a Samsung Galaxy Watch Active ráadásul nagyon úgy fest, hogy a 2017-es Galaxy Sport továbbfejlesztett változata lesz.

Korábban azt gondoltuk, hogy a Galaxy Sport fog új iterációt kapni, de az alábbiak szerint szó sincs erről, helyette az imént említett kütyüvel fognak előrukkolni hamarosan.

Vélhetőleg főként egészségügyi- és fitneszcélokra lesz alkalmas a dél-koreaiak újdonsága, melyről korábban már érkeztek renderek a TigerMobiles jóvoltából, ehhez társultak most a készülék tulajdonságai, miszerint például kapásból egy Exynos 9110 lapul meg majd a kérdéses okosórában, ami a Galaxy Sporthoz mérten máris egy erősebb választásnak bizonyul. Hab a tortán, hogy Tizen 4.0 fog futni az okosórán, ami a gyártó legújabb operációs rendszere a viselhető készülékek esetében.

Továbbá 3,3 centiméteres képátlóval jöhet a kütyü (360x360 képfelbontással), ami szintén előrelépés a Galaxy Sport 3 centis átmérőjéhez képest. Végére hagytuk a legérdekesebb változást, azaz hogy egy apró, 230 mAh teljesítményű akkumulátor kerülhet a Galaxy Watch Active-be, ami jelenthetné azt is, hogy e téren inkább hátrébb lép egyet a Samsung (a Galaxy Sport 300 mAh akkumulátorral bírt), viszont könnyen meglehet, hogy többféle méretben jön majd az új jövevény, és ez az aksi csak a kisebb kiadás része lesz.
kiszivárgott specifikációk alapján a Samsung Galaxy Watch Active ráadásul nagyon úgy fest, hogy a 2017-es Galaxy Sport továbbfejlesztett változata lesz.'>
3 hozzászólás

TEchie

5 éve, 7 hónapja és 22 napja

Tizen nagyon jó kis cucc, kár hogy nem képes kilépni ebből az okosóra környezetből. Hiába tervezte a Samsung, nem lett belőle semmi, hogy a mobilokra is kerüljön.

válasz erre

Harder

5 éve, 7 hónapja és 22 napja

Dizájnos, tetszik.

válasz erre

betyár

5 éve, 7 hónapja és 22 napja

Vajon továbbra is óriási lesz vagy azért faragnak le a méretéből.

válasz erre