Nagyobb kiadásokat kapott a Moto G5 család

2017. augusztus 02.
2.9141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Lenovo kezében újra feltámadni látszó Motorola egy igencsak átlátható, jól felépített palettával rendelkezik, melynek közepén a hosszú évek óta remek középkategóriás készülékeket kínáló G széria helyezkedik el, ami nemrég két újabb taggal bővült.

Ezúttal azonban nem olyan egyértelműen jártak el a névadók, hiszen a Moto G5S és G5S Plus nevek kissé félrevezetőek lehetnek. Nem sok választja el őket ugyanis a tavasszal bemutatott Moto G5 és G5 Plus-tól, melyek eddig a G5 szériát képviselték.

A G5S Plus nem más, mint egy nagyobb G5 Plus, hiszen az 5,2 hüvelykes kijelző 5,5 hüvelykesre nőtt, a Snapdragon 625-ös SoC mellé pedig a 2 helyett 3GB RAM került. A dizájn abszolút igazodik a szériához, az ujjlenyomat-olvasó az előlapon kapott helyet, míg a hátlapot a két 13 megapixeles modulból álló kamerarendszer uralja.

A G5S pedig az előd 5 hüvelykes kijelző helyett 5,2 hüvelykes megjelenítőt kapott, a 13 megapixeles hátsó kamerát pedig 16 megapixelesre cserélték. Az újdonságok vélhetően 250 és 300 euró környékén kerülnek majd piacra.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 2 hónapja és 22 napja

Legalább egyik androidos gyártó tűnne ki valamivel de nem... wtf smiley

válasz erre

muki

7 éve, 2 hónapja és 22 napja

Nagyon nem jönnek be.

válasz erre

Levi87

7 éve, 2 hónapja és 22 napja

Milyen tucattelefon ez is. szomorú smiley

válasz erre