Advertisement
?>

Nagy teljesítményű NAS-t mutatott be a QNAP kreatív stúdióknak

2017. október 06.
3.4741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
murzil profilja, adatai
murzil
A QNAP által bemutatott TS-453BT3 egy 4 lemezes NAS, amiben a nagy sebességű Thunderbolt 3 csatlakoztathatóságon kívül két M.2 SATA SSD bővítőhelyet és 10GbE csatlakozót is kapunk.
Advertisement

Az OLED kijelzős és 4K HDMI kimenettel egy nagy teljesítményű és gazdag funkciókkal bíró eszközt kapunk, amely ideális kisvállalatok, és média szakemberek számára.

Az motorháztető alatt egy Intel Celeron J3455 quad-core 1.5GHz processzor található 8GB DDR3L RAM-mal. Az előre telepített QM2 PCIe kártya SSD gyorsítótárat és 10GbE kapcsolatot biztosít, így akár 695 MB/s olvasási sebesség is elérhető.

A két, akár 603 MB/s olvasási sebességet biztosító Thunderbolt 3 port használatával az eszközünk ideálissá válik az együttműködéses 4K média szerkesztő platformokhoz, mind a Mac, mind a Windows felhasználók számára, illetve szélsebessé teszi a nagy médiafájlok egyszerű megosztását is.
Advertisement
3 hozzászólás

Huginn

3 éve, 8 hónapja és 9 napja

Ez csak adattár, nem munkaállomás. SSD-vel gyors, de akkor kicsi a kapacitása. HDD-kkel lassabb, de nagy tárterület érhető el. Az alkalmazott processzor pedig minden, csak nem erőmű. Erősen kételkedem ennek a terméknek a piaci sikerét illetően a megcélzott szegmensben.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hihetetlen hogy ezek a NASok már önálló munkaállomások inkább.

válasz erre

Levi87

3 éve, 8 hónapja és 10 napja

Uhhh de kemény cucc ez!

válasz erre