Nagy riválistól igazolt TV-s szakértőt az Apple

2017. február 09.
3.8201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A televíziók piacán az okostévék megjelenése volt az elmúlt évek egyik legnagyobb dobása, ám a beépített rendszerek még mindig nem tökéletesek és bőven van igény külsős kiegészítőkre, melyekből bizony már sok komoly megoldás van a piacon.

Az Apple már jó néhány éve, hogy útnak indította az első Apple TV-t, mely akkor még egy különlegesebb megoldásnak számított, ma már azonban csak kullog a többiek után. Legalábbis az amerikai adatokat nézve nagyon úgy tűnik, hogy a 4. generációs friss modell sem tudja megelőzni a Google Chromecast-et vagy például a Roku-t.

A sikertelenséget igazolja az amerikai órási legújabb igazolása is, hiszen az Apple TV termékfelelőse lesz az Amazon Fire TV korábbi vezetője, Timothy D. Twerdahl. Twerdahl korábban a Netflix-nél és a Roku-nál is dolgozott, így a tartalomgyártás terén is van már tapasztalata, mellyel állítólag nagyon kacérkodik az Apple.
2 hozzászólás

Harder

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Ideje valamit lépni, mert konkrétan semmire nem jó most ez a készülék.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Na igen, lassan el kell kezdeniük valamivele gyedivé tenniük mert most semmilyen tekintetben nem az. Szürke kis valami a palettán.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink