Nagy mérföldkőhöz ért az Apple VR

2022. május 25.
41.5461
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Az Apple-től már sokan vártak némi újítást, ugyanis 2015 óta, az Apple Watch készülékek után volt bőven kihagyás a nagyobb durranásokat illetően - ám most a virtuális valóság piacán nagy előrelépés történt.
 

Az Apple-nek van mit a tejbe aprítani, éppen ezért talán nem meglepő, hogy AR/VR területén már sok téren a megvalósítás utolsó fázisában vannak. A virtuális valóság eléréséhez a készülékek fejlesztése már 2019-ben elindult, ám a fejlesztők időközben számos akadályba ütköztek. Ilyen volt például a termékek túlmelegedése vagy éppen az, hogy a szoftverekkel volt valami probléma.

A Bloomberg információi szerint a készülő prototípus már olyannyira előrehaladott állapotban van, hogy már az igazgatótanács elé is kerülhetett. A cég VR szemüvegét 4K felbontású, mikro-OLED kijelzővel, 15 kameramodullal látták el és eközben a hozzá tartozó szoftvert is többször átdolgozták. Az újítás várhatóan 2023-nál előbb nem kerülhet ki a boltokba, illetve az ár is körülbelül az 1 millió Ft-os értéket súrolja.

4 hozzászólás

Fikarc

1 hónapja, 5 napja

Egy misi? Az nem lesz gyenge!

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 5 napja

Kíváncsi leszek mire jutnak.

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 6 napja

Várom már ezt a cuccot, hátha jobb lesz mint a mostani próbálkozások.

válasz erre

login_password

1 hónapja, 6 napja

Lassan biztos bemutatják.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink