Nagy bukás a Google Allo

2017. február 02.
3.5771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google szoftveres fronton is igyekszik jó néhány applikációval megtámogatni az általuk fejlesztett Android rendszert, melyek között számos sikeres megoldást találunk, de néha még ők is hibáznak.

Az évek alatt számos online szolgáltatást szüntettek már meg és jó néhány applikációt sem fejlesztenek már tovább. Azt azonban vélhetően ők sem gondolták volna, hogy a tavalyi fejlesztői konferencián bemutatott Google Allo elég hamar feledésbe merül és nem tud meghatározóvá válni a saját piacán.

Az asszisztenssel kiegészített csevegőprogram ugyanis nemrég kikerült a legjobb 500 ingyenes app közül. Ez többször is megtörtént az elmúlt hetekben és nagyon úgy tűnik, hogy a legnépszerűbbek közé esélye sincs bejutni.

A Google vélhetően nem adja fel ilyen könnyen, így a jövőben akár nagyobb újításokat is várhatunk tőlük. Ettől függetlenül az Allo "bukása" is jól jelzi, hogy kezd telítődni az ingyenes üzenetküldésre kifejlesztett appok piaca.
3 hozzászólás

Harder

7 éve, 10 hónapja

Hát, ez megint kapufa lett. Nincs esélyük versenyezni a nagy appokkal.

válasz erre

VDemon

7 éve, 10 hónapja

Nagyon vergődnek ezekkel a szolgáltatásokkal... wtf smiley És nem veszi észre senki hogy gond van? röhögő smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 10 hónapja

Nem mozog otthonosan ebben a szférában a Google és sajnos nem veszei észre. Kapacitást öl bele, ahelyett hogy érdekesebb platformokat fejlesztene...

válasz erre