Nagy a titkolózás, de már van elképzelés, hogy fog kinézni a OnePlus 6

2018. március 20.
4.3801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A OnePlus körül most elég nagy a csend a következő generációs mobiljukat illetően, de a Verge oldalán felröppent egy teória, miképp is nézhet majd ki a nyár elején érkező újdonság.

Először lássuk a teóriát! Az Oppo nem rég mutatta be az R15 nevű eszközét, és innen következtettek arra, hogy a OnePlus 6 is nagyon hasonló dizájnt fog majd kapni. A miértre a válasz pedig: a OnePlus általában a szintén kínai Oppo-ból merít ihletet, elég csak egymás mellé raknuk az R11-et és az OP5-öt, vagy éppen az OP5T-t és az R11S-t.

Nézzük mivel is rendelkezik az Oppo R15, hogy elképzelhessük az OP6-ot! Előbbi 6,28 colos 2280 x 1080 OLED panellel, 19:9 képaránnyal és az Apple-nél látott Notch-csal rendelkezik. A hardver lényegtelen, ugyanis a OnePlus mindig a legnagyobbakat igyekszik megszorongatni, míg az Oppo esetében ez nem teljesen igaz.

A lenti képen látható az Oppo R15, amelyre nagyon hasonlíthat tehát az OP6, de a mi reményeink szerint a kínai cég nem vállalja be a Notch-ot, ellenben egy kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasónak nagyon örülnénk.

Nagy a titkolózás, de már van elképzelés, hogy fog kinézni a OnePlus 6 - 2. kép

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 6 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

TEchie

6 éve, 6 hónapja és 16 napja

Hogy okádják ezek is magukból a tucattelefonokat...

válasz erre

betyár

6 éve, 6 hónapja és 16 napja

Látom mindenki rámegy az X formára.

válasz erre