Működik a cenzúra: már 22 bejegyzését törölte a Twitterről Donald Trump

2017. június 27.
3.0311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Donald Trump a múltban többször is bajba került már azért, mert olyan dolgokat posztolt Twitter-csatornáján keresztül, ami jogilag megkérdőjelezhető volt, éppen ezért nemrégiben több ügyvédet is felfogadott annak érdekében, hogy ellenőrizzék internetes aktivitását.

Ennek köszönhetően vélhetően a múltban megjelent bejegyzések is átnézésre kerültek, hiszen január 20-a, avagy az elnöki szék elfoglalása óta mintegy 22 tweet lett törölve, zömmel az elmúlt hetekben.

A hírt az Internet Archive csapata hozta nyilvánosságra, akik szerint az elnök legutóbbi törölt bejegyzése éppen egy hétvégén közzétett pár szavas kiírás volt, amelyben Trump azzal büszkélkedett, hogy hamarosan szerepelni fog a Fox & Friend című műsorban.

Hogy milyen jogi problémát láthattunk ebben a bejegyzésben? Az ég adta világon semmifélét, így törlésének oka sem teljesen tisztázott, ellenben sokan úgy vélik, hogy Trump azért törölte, mert a műsorban nem érezte jól magát, sőt Brian Kilmeade, a műsorvezető többször is csípős megjegyzést tett rá, például azért is, mert szerinte túl sokat posztol a Twitteren.
4 hozzászólás

Porthos

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

rDAVE írta:

röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 4 hónapja és 2 napja


válasz erre

technomancer

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

Azért még mindig sikeresen tolja a baromságait...

válasz erre

Kileah

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

Az embert kéne törölni végre.

válasz erre