Műanyag? Alumínium? A HP inkább bőrborítású laptopot készít!

2018. október 03.
3.6331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egészen elképesztő alapanyagokból álló laptopot mutatott be a minap a HP, így kiderült, hogy közönséges műanyag vagy alumínium helyett ők egy bőrborítással bevont magnéziumházba csomagolják legújabb gépezetüket.

Ezt a különlegességet egyedül a prémium kategóriás HP Spectre Folio termékek esetében találjuk majd meg, és bár egyesek szerint gyönyörű, mások szerint inkább visszataszító a megoldás annak ellenére is, hogy a termék úgy néz ki, mint egy nagy könyv vagy jegyzetfüzet.

A gépezet a hardver tekintetében nyolcadik generációs Intel Core i5 vagy i7 processzorral, 8GB RAM-mal és egy 256GB-os SSD-vel lesz felszerelve, méghozzá full HD felbontású, 13,3 hüvelykes képernyő társaságában, ami mellett a gyártó háromféle használati módot ígér, ezáltal az érintőképernyő miatt akár még táblagépként is alkalmazhatjuk az eszközt.

A teljes egészében passzív hűtést kapott gépezet alig másfél centi vastagságú és másfél kiló lesz, árcédulájára pedig 1300 dollárnak megfelelő összeget írtak, ami átszámítva közel 370 ezer forint.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Porthos

6 éve, 8 napja

Biztos van akinek tetszik. Én nem tartozom közéjük.

válasz erre

Levi87

6 éve, 8 napja

Uhh de ronda. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 9 napja

De furcsán néz ki! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 napja

Szerintem se nem szép, se nem ronda, inkább fura. mosolygó smiley

válasz erre