MSI X99A GODLIKE GAMING alaplap

2015. július 10.
5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az MSI, mint a világ vezető alaplap technológia szállítója bejelenti a legerősebb X99 gaming megoldást, az X99 GODLIEK GAMING alaplapot.

Felszerelkezve Killer DoubleShot-X3 Pro, Turbo M.2 csatlakoztathatósággal, 2X gyorsabb Type-A és C típusú USB 3.1 csatlakozókkal, misztikus fényű LED-ekkel, az MSI X99A GODLIKE GAMING a legerősebb alaplap az Ön számára, bármelyik csata megvívásához.



Stílusos PC a misztikus fényű RGB LED-ekkel
Az X99A GODLIKE GAMING a világ első RGB LED alaplapja, több mint 2000 szín támogatással, számos stílus beállítással, mint a légzés, villogás és hullám. Építsd a géped a forró tűz vagy akár a jég színeiben. Te irányítasz! Egyszerűen válaszd ki a kívánt színt a palettáról, hogy megfeleljen a tervezett belsőhöz. Könnyedén változtathatod a számítógéped megjelenését is a Mystic Light alkalmazással a PC-den, telefonodon vagy táblagépeden keresztül is, teljesen újjá vrázsolva pillanatok alatt! 2048 különböző szín és 7 különböző LED gondoskodik, hogy a Mystic Light végtelen lehetőségeket nyújtson a játékos számára, egyedivé téve a játékeszközt.

DoubleShot-X3 PRO, összeállt a Killer? 1535 Wi-Fi és a Dual-LAN
A Killer DoubleShot-X3 Pro lehetővé teszi a 2x Killer? Ethernet csatlakozónak és a Killer? 1535 Wi-Fi adapternek, hogy együttműködjenek egy végső nagy sebességű LAN megoldásként. A Killer Network Manager dönti el, hogy mely alkalmazások futnak milyen csatlakozáson ill. kapcsolaton a játékon belüli adatforgalom optimalizálására. Ez engedélyezi a maximális 2,867 Gbps sebességet. Ezen túlmenően, a legújabb Killer? 1535 Wi-Fi AC jelentős technológiai szolgáltatást nyújt a játékosok számára, az ExtremeRange? technológiát. Az ExtremeRange? Technológia számos előnyt nyújt, pl. külső erősítő támogatást és 2,4x hálózati stabilitást, valamint 25%-kal nagyobb vezeték nélküli teljesítményt. A legújabb Killer? 1535 Wi-Fi AC segítségével a játékosok kihasználhatják a hálózat adta lehetőségeket mind játékok úgy streaming során is.

Mennyei hang az Audio Boost 3 PRO segítségével
Élvezze a legjobb és legtisztább hangzást az Audio Boost 3 PRO-n keresztül. Az új Audio Boost 3 PRO a luxus Hi-Fi ESS 9018K2M DAC-cal érkezik, stúdi minőségű audió hangot biztosítva a fedélzeten! Ez az alaplapi dedikált high-end hangkártya 120dB SNR 192 kHz/32-bites legtisztább lehető hangminőséget biztosít a dedikált 6,3mm-es sztereó fejhallgató kimeneten keresztül. Az Audio Boost 3 PRO garantálja, a kristálytiszta hangot tűhegynyi pontossággal a csatatéren.
Élvezd a valóság határait feszegető hangot a Nahimic-kel
Az innováció élvonalában a határokat feszegetve a Nahimic hangtechnika jóváhagyottan a minőség és pontosság példaképe, mind a hadügyben úgy a légi közlekedésben is. Most arra szánták el magukat, hogy a játékiparban is nagy zajt csapjanak az érkező arzenáljukkal. A Nahimic a felhasználói élményt a saját szoftverük szívébe helezte, ezáltal igen keresett Gaming megoldások születtek, mint a: Virtual Sound, Voice Leveler, Bass Boost, Noice Gate & Reduction, valamint a HD Audio Recorder. Ez utóbbival debültál most a Nahimic, a HD Audio Recorder most legelső alkalommal teszi lehetővé a stúdió minőségű hang megörökítését a streamelt játékokon, mindezt egyetlen kattintással!
Használd ki a következő generációs tárolási előnyeit
Élvezd a villámgyors rendszer indítást és az őrülten gyors alkalmazás és játék betöltést az MSI GAMING alaplapokon. Mivel a SATA-Express meghalt és a piacon továbbra sincs más eszköz, az MSI most egy teljesen új generációs nagysebességű tárolót kínál a Turbo M.2, TurboU.2 és a 2x gyorsabb USB 3.1 révén. A Turbo M.2 PCI Express 3.0 x4 interfészen keresztül akár 32 Gb/s sebességet biztosít, így 5x gyorsabb mint a SATA 3.0 megoldások. A Turbo U.2 Host kártyával, ami beleillik az M.2 csatlakozóba az X99A GODLIKE GAMING alaplap a legújabb és legnagyobb teljesítményű SSD-ket támogatja, mint az új Intel 750 sorozat. NVMe támogatásával az adatátviteli sebesség  ennél még soha nem volt gyorsabb. Ennek eredményeképp az innovatív mérnüki X99A GODLIKE GAMING alaplap egyaránt kínál Type-A és C típusú USB 3.1 csatlakozókat a legkényelmesebb és leggyorsabb mobil tárolási megoldások használatához.
Tuningolásra tervezték, a szabadalmaztatott Turbo Socket foglalattal


Világcsúcsok megdöntésében gazdag történelemmel rendelkező legendás MSI alaplapok OC jellemzői természetesen az X99A GODLIKE GAMING alaplapokon is jelen vannak. Az szabadalmaztatott Turbo Socket az egyik új jellemzője, ami lebontja a határokat, elbontja a bizonyos pineket ezzel biztosítva extra rögzítőcsapok jelenlétét, az Intel? Extreme processzorok még jobb tuningolását biztosítva. a Turbo Socket lehetővé teszi a nagyobb DDR4 memória frekvenciát az alacsonyabb késleltetést és fokozott stabilitást tuningolás közben.




Model
X99A GODLIKE GAMING ACK


CPU support
LGA 2011-v3 socket for new Intel? Core? i7 processors


Chipset
Intel? X99 Express Chipset


Network
Killer? Gigabit Ethernet, Killer? 1535 802.11 ac, BT 4.1


Storage
1x Turbo M.2 32Gb/s, 10x SATA 6Gb/s (1x SATA Express including)


Connectivity
5x PCI-e 3.0 x16, 1x USB 3.1 Type-C, 1x USB 3.1 Type-A 8x USB 3.0, 6x USB 2.0, 8-channel Audio Boost 3 PRO including 1x 6.35mm jack



nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink