Motorolák is megkapják az Android Marshmallow-ot

2015. október 06.
5111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Motorola közölte, hogy mely készülékei kapják meg az Android új verzióját.

Most egy új listát tettek közzé, amelyen az Android 6.0-ra frissülő készülékeket sorolják fel.

Ez alapján kijelenthető, hogy az idén megjelent példányok nagy többsége megkapja az új szoftvert, hiszen itt szerepel a Moto X Pure Edition, a Moto X Style, a Moto X Play, valamint a harmadik generációs Moto G.

Emellett a tavaly megjelent (második generációs) Moto X Pure Edition, a Motorola DROID Turbo, illetve a Moto MAXX (ezek ugyebár kifejezetten az amerikai piacon jutottak szerephez), valamint a szintén második generációs Moto X kapott itt még helyet, de nem hiányzik innen a szintén 2014-es Moto G és Moto G LTE. Érdekesség, hogy a Pure Edition a független változatot jelöli, ami viszont arra késztette egyik vásárlójukat, hogy külön érdeklődjön a szolgáltatók által forgalmazott példányokról.

Erre válaszolva a cég szóvivője elmondta, hogy a tengerentúlon az AT&T és a Verizon által eladott második generációs Moto X okostelefonok már kimaradnak a körből, vagyis az Android 6.0 Marshmallow ezen példányokon (hivatalosan) nem lesz elérhető. Ugyanígy hiányzik a listáról az első generációs Moto G és Moto X, de a kifejezetten olcsónak szánt Moto E sem kapja meg a frissítést, dacára annak, hogy ez utóbbiból még egy idei változat is rendelkezésre áll.

Pontos menetrend még nincs, de hamarosan arról is értesülhetünk majd.
nincs még hozzászólás