Moto X: Az oceánon innen

2014. január 14.
6591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Zel profilja, adatai
Zel
Hosszú várakozás után, tavaly nyáron debütált a Motorola és Google első közös mobilja, a Moto X.

Az új, különleges X8-as architektúrával rendelkező, állandóan a hangunkra és a ?parancsunkra? figyelő Google Now-val felvértezett okosmobil további érdekessége, hogy Amerikában gyártják és egyedi módon variálható a kinézete a Moto Maker segíségével.

Sajnos a nagy várakozást egy szomorú is követte, miszerint a Moto X kizárólag A,erikában, Kanadában és Latin-Amerikában kerül forgalomba. Az azóta eltelt körülbelül fél év alatt rengeteg bejegyzést lehetett olvasni a közösségi portálokon, melyekben Android, Google és Motorola rajongó falhasználók tucatjai mutatták ki sajnálatukat a két cég felé. mivel hivatalosan nem tudják megvásárolni az oly? régen várt eszközt.

Az átok megtörni látszik, hiszen a Motorola mai információi szerint a Moto X február elsején már az ocánon innen is elérhetővé válik, igaz, egyelőre csak az Egyesült Királyságban, Franciaországban ls Németországban. Az ára kicsit magasabb lesz mint az előállító kontinensen, 380 font, azaz kb. 136 000 Ft. További megkötés, hogy kezdetben csak fekete és fehér színben vásárolható meg a mobil, így ne számítsunk a Moto Maker adta lehetőségekre.

További jó hír lehet a magyar felhasználóknak, hogy az európai országokban induló forgalmazással egy lépéssel egyszerűbb lesz hozzájutni a Google Company első üdvöskéjéhez.
nincs még hozzászólás