Moto Mods-szerű kiegészítőket kaphat a Galaxy S9

2017. augusztus 19.
3.4961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán egyértelműen egy új korszak kezdődött meg az előlap nagy részét beborító kijelzővel szerelt készülékek megjelenésével, mely új kihívások elé állítja a gyártókat és a mérnököket, hiszen a hardvereknek jutó kisebb hely ellenére még jobban felszerelt készülékeket kellene gyártani.

Itt jöhet képbe a Motorola által bevezetett Moto Mods rendszer, mely a néhány éve nagyon trendinek és a jövőnek tűnő modularitást közelítette meg egy új irányból. A kiegészítőket bármikor kedvünk szerint használhatjuk vagy éppen távolíthatjuk el, így a mobil mindig az adott felhasználási célra lesz kiélezve.

Moto Mods-szerű kiegészítőket kaphat a Galaxy S9 - 2. kép

Állítólag a Samsung is valami hasonlón dolgozik a Galaxy S9 kapcsán, hiszen szeretnének számos extra funkciót adni úgy, hogy a mobil előlapja már szinte csak kijelzőből fog állni. Természetesen az extra üzemidő és a még jobb kamera szerepel az elsődleges tervekben, a kiegészítők pedig vélhetően vékonyabb dizájnt kapnának és könnyebbek lennének, mint a Motorola megoldásai.

Érdemes még helyén kezelni a pletykákat, hiszen a gyártói megerősítés nem érkezett és a jövő év elejéig vélhetően nem is fog.
3 hozzászólás

Levi87

3 éve, 4 hónapja és 8 napja

Azért arra a káva nélküliségre kiváncsi leszek. Már az S8 is használhatatlan sokaknak.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 4 hónapja és 8 napja

Egyedi ötletek híján gyorsan lop valamit a Samsung. Milyen meglepő....

válasz erre

Harder

3 éve, 4 hónapja és 8 napja

Ami jó az le kell másolni. Ennyi.

válasz erre