Moto Maxx - Óriás akkumulátorral?

2014. augusztus 04.
4931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Motorola levédette a Moto Maxx márkanevet, ami a gyártó egy korábbi mobiljából (DROID Maxx) kiindulva egy kiemelkedő teljesítményű akkumulátorral ellátott okostelefont takarhat.

Vajon a Moto X kap egy új, kissé ducibb testvért, vagy a még csak pletykákból ismert Moto X+1 ütősebb üzemidőt kínáló kiadását köszönthetjük a jövevény személyében?



A Motorola egész sajátosan éli világát a mobilpiacon, elég csupán a kivételes mértékben testreszabható Moto X-re, vagy az első kör alakú számlappal megáldott prémium okosórára, a Moto 360-ra gondolni. A jelek szerint most az üzemidőre kényes felhasználókat szeretné kényeztetni a cég. Az immár a Lenovo zászlaja alatt működő amerikai gyártó a friss infók szerint egy gigászi akkumulátorral felszerelt okostelefonon dolgozik, és ezt az a tény hivatott ezt alátámasztani, hogy levédette a Moto Maxx márkanevet.

[caption id="attachment_11965" align="aligncenter" width="702"] Motorola DROID Maxx[/caption]

Egyelőre nem tudni, hogy az extrém üzemidőt kínáló készülék mikor kerülhet piacra, sőt felszereltségéről sem áll rendelkezésre információ, de a szaksajtó szerint hasonló lehet a már rég piacra dobott DROID Maxx-hoz, csakhogy attól eltérően nem csak a Verizon Wireless kínálatában, hanem más szolgáltatóknál, sőt akár világszerte elérhető lehet majd. Az IntoMobile szerint elképzelhető, hogy a közelgő Moto Maxx a már régóta hódító Moto X felturbózott aksival bíró változata lehet, s ugyanennyire valószínűsíthető, hogy a még csak pletykákból ismert Moto X+1 üzemidőre kihegyezett kiadását üdvözölhetjük személyében.

via IntoMobile & Android Police
nincs még hozzászólás