Mostantól vásárolhatunk Zesty Zapus pólót

2017. május 11.
3.2541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Körülbelül egy hónap telt el a Canonical által fejlesztett Ubuntu Linux disztribúció idei első újdonsága, ami a Zesty Zapus fantázianévre hallgat, de csak mától tudunk hivatalosan is vásárolni a direkt ehhez az operációs rendszerhez kialakított dizájnnal rendelkező pólókból.

A Canonical elérhetővé tette a webshopjában a megújult maszkolással készült unisex varrású Ubuntu 17.04 Zesty Zapus pólókat, amelyek az áprilisban debütált operációs rendszer marketing kampányát erősíthetik, vagy úgy is mondhatnánk, hogy ezzel lett teljes a Canonical tavaszi pakkja a felhasználók számára.

A póló dizájnja teljesen egyszerű, hiszen az egy színű textilre került rá a Zesty Zapust ábrázoló narancs színű motívum. Ha valaki esetleg nem tudná, szabad fordításban zamatos ugróegeret jelent a fantázianév. Ezt próbálták a sajátos módjukon ábrázolni a srácok.

Ha valaki kedvet kapott a rendeléshez, akkor irány a webshop, ahonnan 17 euróért már rendelhetünk is, ezzel is támogatva a céget, hogy fenn tudják tartani az open source projektjeiket, erről egyébként nem rég Mark Shuttleworth is beszélt.

Mostantól vásárolhatunk Zesty Zapus pólót - 2. kép

2 hozzászólás

zender

7 éve, 6 hónapja és 13 napja

Érdekes hogy a Canonical ilyen támogatásból akar élni, nem egy üzleti vállalkozás ez? Ha nem megy, be kell csukni a boltot.

válasz erre

VDemon

7 éve, 6 hónapja és 13 napja

Elég menő! mosolygó smiley

válasz erre