Mostantól internet nélkül is használhatjuk az Instagramot

2017. április 20.
3.2991
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Jelentős és régóta várt frissítéssel gyarapodott végre az Instagram mobilos applikációja, amelybe bekerült végre az offline mód, vagyis annak a lehetősége, hogy akár internet nélkül is nézelődhessünk a közösségi oldalon.
 

Persze nem kis umpa-lumpák hordják majd a telefonunkra az adatokat, ergo az Instagramnak a jövőben is kell majd internet, de a korábban mobilneten vagy WiFi-n keresztül letöltött hírfolyamunkat mostantól már végre internet nélkül is megnyithatjuk és visszapörgethetjük, így bár a frissítetlen, és az előző használatkor mentett állapotot kapjuk meg, de sokan így is örülnek a lehetőségnek, ami a Facebook esetében is óriási népszerűségnek örvendett.

Az offline módban egyébiránt ugyanúgy használhatjuk majd a közösségi oldalt, kedvelhetjük a képeket, kommenteket írhatunk és más egyéb interakciókat is végezhetünk, de ezek aktiválódására nyilván csak akkor kerül majd sor, amikor legközelebb internetközelbe kerülünk.

A frissítés egyelőre még csak az app Androidos változatában él, de hamarosan az iOS-felhasználók is elérhetik majd az újdonságot.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

11 hónapja,

Ez egy egészen jó dolog.

válasz erre

Levi87

11 hónapja,

Nem vagyok nagy instagramos de ez elég jó fejlesztés.

válasz erre

csirkee

11 hónapja,

Ez mondjuk nem rossz. Nagyon tudja enni az adatot az insta.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink