Mostantól internet nélkül is használhatjuk az Instagramot

2017. április 20.
3.5111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Jelentős és régóta várt frissítéssel gyarapodott végre az Instagram mobilos applikációja, amelybe bekerült végre az offline mód, vagyis annak a lehetősége, hogy akár internet nélkül is nézelődhessünk a közösségi oldalon.

Persze nem kis umpa-lumpák hordják majd a telefonunkra az adatokat, ergo az Instagramnak a jövőben is kell majd internet, de a korábban mobilneten vagy WiFi-n keresztül letöltött hírfolyamunkat mostantól már végre internet nélkül is megnyithatjuk és visszapörgethetjük, így bár a frissítetlen, és az előző használatkor mentett állapotot kapjuk meg, de sokan így is örülnek a lehetőségnek, ami a Facebook esetében is óriási népszerűségnek örvendett.

Az offline módban egyébiránt ugyanúgy használhatjuk majd a közösségi oldalt, kedvelhetjük a képeket, kommenteket írhatunk és más egyéb interakciókat is végezhetünk, de ezek aktiválódására nyilván csak akkor kerül majd sor, amikor legközelebb internetközelbe kerülünk.

A frissítés egyelőre még csak az app Androidos változatában él, de hamarosan az iOS-felhasználók is elérhetik majd az újdonságot.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

3 éve, 7 hónapja és 8 napja

Ez egy egészen jó dolog.

válasz erre

Levi87

3 éve, 7 hónapja és 8 napja

Nem vagyok nagy instagramos de ez elég jó fejlesztés.

válasz erre

csirkee

3 éve, 7 hónapja és 8 napja

Ez mondjuk nem rossz. Nagyon tudja enni az adatot az insta.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink