Mostantól feliratok is lehetnek az Instagram videókon

2022. május 24.
49.0971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A közösségi média platformok egyre inkább rukkolnak elő újabb és újabb funkciókkal, amiknek egy része majdhogynem teljesen felesleges is, de vannak persze hasznos újítások - most például automatikusan generált feliratokat lehet létrehozni a videókon.

A funkció persze nem működik magától, nekünk kell beállítanunk ezt az opciót és akkor is ezt kell tennünk, ha feliratos videók posztolásán agyalunk. A feliratok nyelve nagyjából 17, de folyamatosan bővül, lehet használni például az angol, spanyol, arab, német, török nyelvet, de természetesen extrábbak is vannak, mint például a vietnámi.

A bekapcsolását a beállítások menüpontban, a fióknál a feliratok hozzáadásának az elfogadásával tudjuk megtenni. A funkció természetesen minden helyzetben, ki- és bekapcsolható, mint például az is, hogy privát vagy nyilvános a profil. Az újítás által, például a hallássérülteknek is sokkal könnyebbé és kényelmesebbé válhat a platform kezelése.
4 hozzászólás

inkognito

2 éve, 1 napja

Ezek mennyire hülyeségek.

válasz erre

Porthos

2 éve, 1 napja

Én megmaradok a képeknél...

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 2 napja

Ha rá is nézek vaamire, hang úgysincs rajta, szóval ez nekem még jó is lehetne. Ha nem olyan videókat néznék csak, amin a látvány a lényeg, nem a szöveg. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

2 éve, 2 napja

Ropppant hasznos. Ja nem.

válasz erre