Most méregdrága szörfdeszkát dobott piacra Elon Musk, és az is elképesztő sikert aratott

2018. augusztus 01.
1.1111
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre biztosabbak vagyunk abban, hogy Elon Musk kezdi hülyének nézni vásárlóit, hiszen egyre többször dob piacra olyan eszközöket, melyeket normál esetben senki nem venne meg méregdrágán, de egy Tesla logóval azért már elgondolkodik a vásárláson.

Pontosan ez történt a napokban is, Elon Musk ugyanis egy limitált kiadású, 1500 dollárért - tehát több mint 400 ezer forintért - kínált piros és fekete szörfdeszkát dobott piacra a Tesla logója alatt, ami akkora sikert aratott, hogy egyetlen nap alatt mind a 200 darab elment belőle.

A legtöbben természetesen nem azért vették meg a deszkát, hogy meglovagolják vele a legnagyobb hullámokat, sokkal inkább befektetésként, a termék ugyanis már most sokszoros áron érhető el az eBay-en, ezáltal vannak hirdetések, melyek 5 ezer dollárért kínálják a terméket.

A Tesla egyébiránt a Lost Surdboards társaságában valósította meg a kérdéses merchandise terméket, amivel autóik színei előtt szerettek volna tisztelegni, sőt mi több, nemcsak a szín, maga a festés is pontosan olyan lett, mint a népszerű elektromos autóké.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

7 hónapja, 5 napja

Ez most komoly? Én bírom az embert, de ez azért egy picit túlzás...

válasz erre

Levi87

7 hónapja, 5 napja

Te jó ég. 5 ezer dollár!

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 5 napja

Nem tud hibázni a pali!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink