Most már nem hagyta szó nélkül a Samsung a Huawei mondandóját

2019. április 12.
7.1511
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Huawei nagyon komolyan veszi a mobil piacon futó versenyt az Apple és a Samsung ellen, aminek ahol csak tud hangot is adnak, utoljára azt mondták, hogy 1 éven belül a koreaiakat is megelőzik, amire most DJ Koh reagált.
 

Amíg "csak" harmadikok volt a Samsung és az Apple mögött, akkor sem kellett félteni a trollkodástól és a beszólásoktól a Huaweit, ám mióta a Samsung megtorpant és közelednek, pláne szeretnek beszólogatni.

Ez utolsó alkalommal azonban a Samsung már nem hagyta szó nélkül ezt, DJ Koh elmondása szerint nagyon jó a verseny, becsülendő az optimista hozzáállás, ám az elkövetkező 10 évben még biztosan az ő vállalatuk lesz a piacvezető mobilgyártó.

Állítja ezt még úgy is, hogy az elmúlt 1-2 évben az Apple mellett a Samsung sem éppen szárnyal, míg a kínai konkurenciák, a Xiaomi illetve a Huawei brutális módon növekszik.
3 hozzászólás

rDAVE

11 hónapja, 5 napja

Kisfaludy82 írta:
Samsung nagyon elbízta magát. Még jó, hogy az apple nem nagyon áll bele ilyenbe.
Naa, azért az Apple elég messze van a szerénységtől. Ennek az arrogáns marketingstílusnak pont az Apple az egyik alkotója. A Mac nem számítógép, hanem Mac, az iPhone nem telefon, hanem iPhone... Ők akarták mindig definiálni az adott kategóriát. Tényleg nem szópárbajozik, ők már eleve f.snak másokra. A Tesla is ezt nyomja, amíg a nagy autógyártók olyan közös területekre is belépnek, mint a Formula E.

Kisfaludy82

11 hónapja, 5 napja

Samsung nagyon elbízta magát. Még jó, hogy az apple nem nagyon áll bele ilyenbe.

Gólem

11 hónapja, 5 napja

Vicces ez a dobálózás.