Most már hivatalos: Április 19-én érkezik a Xiaomi Mi6

2017. április 12.
4.0351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Xiaomi kapcsán idén minden eddiginél izgalmasabb mobilos palettára számíthatunk, hiszen tavaly bemutatták a Mi Mix-et, melynek idén vélhetően érkezik a következő generációja, illetve a hamarosan debütáló Mi6 is átvehet tőle néhány trükköt.

A minél nagyobb kijelző/előlap arány ugyanis a jelek szerint 2017 vezető trendje lesz, így a kínaiak csúcsmodelljének is illene hozzá igazodnia. Ez majd április 19-én kiderül, hiszen a vállalat hivatalosan is bejelentette a bemutató dátumát, vagyis egy hét múlva várunk titeket a vélhetően remek Mi6 párossal.

Most már hivatalos: Április 19-én érkezik a Xiaomi Mi6 - 2. kép

Az 5,1 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt Mi6 mellé ugyanis vélhetően érkezik az 5,7 hüvelykes Mi6 Plus is, mely sokak szerint optikai zoom-mal rendelkező dupla kamerás hátsó felállást kap. A Snapdragon 835 mindkét modellnél szinte biztosra vehető, illetve sokan 6GB memóriára számítanak, mindehhez már csak egy friss dizájn és egy szuper árcédula kellene.
3 hozzászólás

VDemon

7 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nekik hogy jutott Snapi 835? meglepett smiley Azt hittem mindet vitte a Samsung.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 7 hónapja és 15 napja

Lehetne már itthon hivatalos forgalmazás... wtf smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nagyon kíváncsi vagyok mit villantanak. Kár hogy nem hozzájuk került anno a Cyanogenmod, nagyon durva innovációik lehetnének...

válasz erre