Most Galaxy Note 4-es akkumulátorokat kellett visszahívni tűzveszélyesség miatt

2017. augusztus 22.
3.3761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hihetetlen, hogy mennyire megjárja mostanában az akkumulátorokkal a Samsung, így a Galaxy Note 7-es botrány után most újabb Note-sorozatos készülékeket kellett a battériák miatt visszahívnia a dél-koreai gyártónak.

Az USA fogyasztóvédelmi bizottsága még a múlt héten jelentette be, hogy bizonyos Galaxy Note 4 akkumulátorokat túlmelegedésre hajlamosnak, ezáltal tűzveszélyesnek találtak, amit a CNET munkatársainak nemrégiben a Samsung szóvivője is megerősített, de elmondták, hogy a problémás aksik továbbra sem saját márkás termékek.

Hogy miért csak most derült fény a turpisságra egy 2014-es telefon esetében? Egyszerű: mivel 2016 decembere és 2017 áprilisa között gyártott akkumulátorokról volt szó, amelyek egy csereprogram részeként kerültek a készülékbe, ez azonban teljesen független a Samsungtól, így a vállalat megerősítette, hogy sem a programot, sem az akkumulátorok minőség-ellenőrzését nem ők végezték.

Az eset nagyjából 10 ezer készüléket érint, és egészen kellemetlen lehet a Samsungnak annak fényében, hogy napokon belül szeretnék bemutatni legújabb zászlóshajójukat, a Galaxy Note 8-at.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

Az is korrekt hogy foglalkoznak még vele. Nem mai készülék.

válasz erre

Levi87

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

Az király. Kezdődik megint.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

Pocsék időzítés, de a Samsungot nem lehet hibáztatni azért, amit két másik cég szerencsétlenkedett össze.

válasz erre

TEchie

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

Na neeeeeeeee! röhögő smiley Ez valami paródia? röhögő smiley

válasz erre