Most éppen maga a Huawei szivárogtatott információkat a P30-szériáról

2019. március 22.
3.4731
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tulajdonképpen már mindent tudunk a hivatalosan csak jövő héten bemutatásra kerülő Huawei P30-szériáról, ellenben most maga a gyártó is szivárogtatott, ráadásul tette mindezt a saját weboldalán.

Felbukkant ugyanis egy olyan oldal, ami a kérdéses mobiltelefont hirdeti, miszerint aki a jövő heti eseményen ruház be egy példányra az új P30 mobilok egyikéből, az kap egy ajándék Huawei Watch GT-t és egy JBL Clip 2 Bluetooth hangszórót, viszont ami számunkra sokkal érdekesebb, hogy szemügyre vehetjük, hogy a korábbi szivárgások többsége valósnak bizonyult.

Most éppen maga a Huawei szivárogtatott információkat a P30-szériáról - 2. kép

Négy hátsó kamera van ugyanis a P30 Pro készüléken, ami tízszeres optikai zoomra lesz képes, sőt még a Time of Flight névre hallgató szenzorra is vehetünk egy pillantást. Továbbá láthatjuk, hogy a notch, mint olyan, gyakorlatilag teljesen el lett hagyva, illetve kiderült, hogy a 40 megapixeles főkamera Super Spectrum Sensor névre hallgat.

Hab a tortán a Dual-View funkció, amivel lényegében két hátsó kamerát veszünk egy időben igénybe (egyik a 40 megapixeles), így akár két külön perspektívából is tudunk majd rögzíteni.

Most éppen maga a Huawei szivárogtatott információkat a P30-szériáról - 3. kép

3 hozzászólás

Porthos

5 hónapja, 1 hete

Bakker, milyen pakkot adnak mellé csak vigyed!

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 1 hete

Nem nagyon titkolóznak.

válasz erre

betyár

5 hónapja, 1 hete

De jó hogy mindent elmondanak róla már most.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink