Most éppen az internetkapcsolattal van baja a Windows 10-nek

2020. július 21.
5.7831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb kellemetlen hibajelenséget találtak a Windows 10-ben, melynek létezését már a redmondi óriás is elismerte, aki tehát problémára lel számítógépének internetkapcsolatában, az ne lepődjön meg, a hiba központi lesz.

Csakhogy nem a szolgáltatónál, hanem a Microsoftnál kell keresni a hiányosságokat, lévén most derült fény arra, hogy a májusban kiadott Windows 10 frissítés rengeteg gépen rosszul jelzi ki az internetkapcsolatot, ezáltal még aktív állapotban is előfordulhat, hogy tévesen megszakadást mutat, miközben számítógépünk továbbra is problémamentesen tud csatlakozni a világhálóhoz.

A hibajelenség nem tűnik túl nagy problémának, csakhogy rengeteg feltelepített szoftvert össze tud zavarni, hiszen megannyi olyan program létezik, ami figyeli az aktív internetkapcsolatot, és ezek is fals jelet kapnak innen, azaz működésük problémássá válhat. A javítás már készül, egyelőre viszont még nem tudni, hogy mikor érkezik.
elismerte, aki tehát problémára lel számítógépének internetkapcsolatában, az ne lepődjön meg, a hiba központi lesz.'>
4 hozzászólás

Levi87

4 éve, 3 napja

Szerintem a Microsoft fejlesztők akkor kapnak külön jutalmat, ha megalkotják a legviccesebb bugot. Jó sokan versenyeznek érte, az látszik. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

4 éve, 3 napja

Hatalmas! röhögő smiley Kabaré ez a rendszer.

válasz erre

TEchie

4 éve, 3 napja

Windows. Előfordul. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 3 napja

De gáz baszki... röhögő smiley

válasz erre