Most éppen a vagina kihívás tartja lázban az internetet

2019. július 19.
4.6151
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Se szeri, se száma a különféle internetes kihívásoknak, melyek között gyakran találunk kifejezetten veszélyes és őrült megoldásokat is, de a vagina challenge névre keresztelt új őrület inkább az arcpirító kategóriába sorolható.

Az új kihívás egyik alapfeltétele, hogy nők legyünk, de legalábbis női nemi szervünk legyen - hogy megpróbáljunk politikailag korrektek lenni -, lévén csak az teljesítheti a challenge feltételeit, aki meztelenül, vaginával a profilban beleugrik egy kamerába, miközben az egészet levideózza.

Bár elég bevállalósnak kell lenni a dologhoz, egy Twitter-felhasználó azonban összegyűjtött néhány videót, melyek azt bizonyítják, hogy egyre többen próbálkoznak a vagina challenge teljesítésével, méghozzá nem is eredménytelenül.

Az egész őrültség egyébiránt egy hasonló, de a segglyukakra fókuszáló kihívással kezdődött még júniusban, azonban a nők időközben továbbfejlesztették, így született meg a vagina kihívás, ami sok-sok 18-as karikás felvételt eredményezett, elegendő csak megnézni az alábbi összeállítást:


5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 hónapja,

[Tiltott felhasználó!]

Mordorer

5 hónapja,

Hát az igen.

válasz erre

rDAVE

5 hónapja,

Ez nem challenge, csak amatőr pornó. Az egyetlen, ami a határait próbálgatta a kamera és az ágy az utolsó nőnél. Komolyan mi van ezekkel...

válasz erre

TEchie

5 hónapja,

Végre egy normális challenge!

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 1 napja

Ez rohadt beteg.

válasz erre