Most az Apple-t buktatta le a Twitter rendőrség

2018. december 19.
4.2961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A mobilgyártó cégeknél dolgozó személyek sok esetben a rivális brand eszközeit is használják, ez pedig érthető hiszen jó naprakész információkkal rendelkeznek a másik féle technológiájáról, de a valós munka elvégzésekor elég ciki tud lenni a helyzet, mint például most az Apple-nél.

Az elmúlt hetekben többször is beszámoltunk arról, hogy a Samsung egyes régiós Twitter fiókjai iOS alól promózzák a koreaiak megoldását, most pedig épp az akkor kárörvendő vállalat bosszankodhat, ugyanis sikerült Android alól publikálni a lenti bejegyzést.

A poszt egyébként nem friss, még novemberben történt az eset, de csak most lett felkapva, lehet hogy épp a Samsung által (ki tudja?!), ennek ellenére elmondható, hogy az Apple Ariana Grande zeneszámát promózta az Apple Music segítségével Twitteren egy Androidos eszközről.

Összességében elmondható, hogy a kívülről cikinek tűnő dolgok bebizonyították, hogy igen is használják egymás ezsközeit a Samsung illetve az Apple főhadiszállásán, a "hibák" pedig ingyen reklámot kreálnak a számukra.

Most az Apple-t buktatta le a Twitter rendőrség - 2. kép

2 hozzászólás

Direktor

5 éve, 9 hónapja és 16 napja

De hát ezt Ariana Grande osztotta meg, nem az Apple. meglepett smiley

válasz erre

betyár

5 éve, 9 hónapja és 17 napja

Lehet hogy szándékos volt röhögő smiley

válasz erre