Modernizálás és tradíció, ezek jellemzik a SUSE Linux Enterprise 15-öt

2017. október 30.
3.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Épphogy megkezdődött a SUSE Linux Enterprise 15 fejlesztése, a csapat már megnyitotta a zárt béta programot, ugyanis a a projekt máris elérte a Béta 1 verziót.

A SUSE Linux Enterprise 15 fejlesztése során a modularitás kap kulcsszerepet, ugyanis a fejlesztői csapat ígérete szerint a használni kívánt modulok és kiegészítők telepítése sokkal könnyebb lesz, mint előtte bármikor.

Azonban a prioritási skálán ezen felül helyezkedik el, hogy a SUSE csapatának biztonságos fejlesztési modellt kell alkalmazni annak érdekében, hogy az operációs rendszer, a kész végtermék, a lehető leginkább ellenállni tudjon a külső támadásokkal szemben, igyekeznek megtartani a tradícionális kódolást, amivel párhuzamosan szeretnék modernizálni is a rendszert.

A stabil verzióban olyan technológiákkal találkozhatunk majd, mint a Linux kernel 4.12, a GCC 7, az OpenSSL 1.1.x és a SUSEFirewall2.
2 hozzászólás

Huginn

7 éve, 10 napja

A notimon mérsékelten működött jól az Ubuntu és a Debian, s mivel Mint-ék letesznek a KDE vonalról, így pont a Suse az, ahol kikötöttem. Nem az Enterprise részlegen, de azért Suse. mosolygó smiley

válasz erre

VDemon

7 éve, 10 napja

De imádtam régen a Suse-t! És ezer éve nem használtam, mióta Ubuntuzom...

válasz erre