Mobilokra is megérkezett a Skype háttér homályosító funkciója

2019. február 07.
4.7521
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mióta a Microsoft tulajdonába került a Skype, a felhasználók tetemes része elpártolt a videóhívó- és üzenetküldő alkalmazástól, illetve a WhatsApp töretlen felemelkedése sem segített túlzottan a Skype háttérbe szorulásán.

Azért még igyekeznek új funkciókkal ellátni, hátha esetleg ezzel új felhasználókat tudnak bevonzani, mostantól például a mögöttünk lévő hátteret tudjuk elhomályosítani videóhívás közben, így ha esetleg épp akkor hív a nagyi, amikor nem lett beágyazva, ezzel elkerülhetjük a súlyos megszidást.

A Skype blogbejegyzése szerint mesterséges intelligencia használatával tartja a fókuszt az alkalmazás a felhasználón, ami azt jelenti, hogy a gyakorlatban az ember karja, haja és keze sem mosódik el. Asztali gépeknél eddig is élt ez a funkció, azonban most kiterjesztették mobilokra és a böngészős változatra is, igaz, egyelőre nem minden készülékkel kompatibilis. Videóhívás közben automatikusan felajánlja a Skype ehhez a lehetőséget, de akár a Beállítások menüpontban is bekapcsolhatjuk.

3 hozzászólás

Direktor

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hát én nem azt olvastam abban a blogbejegyzésben hogy jön mobilra, hanem hogy megjelent asztalira.

válasz erre

technomancer

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Na ezt kipróbálom.

válasz erre

CharlieFirpo

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Jópofa funkció, nem is ismertem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink