Mire számíthatunk az október 6-i Microsoft eseményen?

2015. szeptember 17.
7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
A korábbi pletykákat részben megerősítve a Microsoft október 6-ára bejelentett egy Windows eszközökhöz kapcsolódó rendezvényt.

Nézzük, mire számíthatunk!

Már egy ideje érkeznek pletykák a Lumia 950-ről és 950 XL-ről (egyes források 940-nek és 940 XL-nek nevezik, a végleges neve egyelőre még nem tiszta), a Surface Pro 4-ről és a Microsoft Band 2-ről, és mindegyik bejelentését egy nemrég "kiszivárgott" október eleji eseményhez kötötték. Most a Microsoft (részben) igazolta ezeket a pletykákat, hiszen október 6-ára bejelentett egy Windows eseményt, ahol Windowsos eszközökről lesz szó. Valószínűleg itt lesz szó a Windows 10 első nagy frissítési csomagjáról is (amelyet Threshold 2-ként is emlegetnek), hiszen a korábbi hírek szerint ez is még az év vége előtt meg fog jelenni. Ennek egy megerősítő jeleként szolgálhat az is, hogy nemrégiben újraindultak a Windows 10 Insider buildek, így nem csak a mobilos, de az asztali verzióhoz is érkeznek még előnézeti verziók.

Az esemény honlapjának forráskódjában is felfedeztek egy-két információt a szemfülesek. Ezek az információk úgyszintén nem erősítik meg az említett pletykák egyikét sem, de a korábbi (hivatalos forrásból származó) hírek mellett igenis van rá esély, hogy a korábban felsorolt eszközöket mind láthatjuk majd a keddi eseményen. Az információ az oldal meta információiból származik:



A kulcsszavak közé sorolták a "Microsoft Band", "Microsoft Surface", "Lumia" és "Windows Phone" szavakat, ami valószínűleg nem véletlen. A másik fontos kulcsszó, amely a Threshold 2-re utalhat, az a "Windows announcement" (~"Windows bejelentés"). Mivel közeleg az év vége és idén még nem láttunk túl sok új Lumia telefont, valamint a Surface Pro 3 is már egy éves, épp itt az ideje frissíteni a kínálatot. A Microsoft többek között új csúcskészülékeket is ígért, így várhatóan látunk majd egy-két új Lumia telefont, amelyek a Windows Hello (arckép alapján történő azonosítás) mellett a Continuum (telefon asztali számítógéppé alakítása) funkcionalitását is képesek lesznek igénybe venni.

A Microsoft az október 6-án, magyarországi idő szerint 16:00-kor megrendezett eseményt élőben is közvetíti majd. Az esemény oldala itt érhető el.
nincs még hozzászólás