Minuum keyboard okosórákra

2014. január 21.
6661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Zel profilja, adatai
Zel
Sokak azért szeretik az Androidot, mert nincsenek korlátok közé szorítva, szinte bármit meg lehet tenni, és ami talán fontosabb szinte minden cserélhető.

Ez igaz a billentyűzetre is, így ha nem tetszik a gyártó által nyújtott megoldás, akkor irány a Play Store és böngéssz a sok-sok alternatíva között. Vannak ingyenesek és fizetősek, vannak jobbak (Swiftkey, Swype) és vannak olyanok is, melyek más megvilágításba helyezik a virtuális klaviatúra fogalmát. Ez utóbbiba tartozik a Minuum keyboard is, ami hamarosan, a manapság nagy népszerűségnek örvendő okosórákon is megjelenhet.



Már majdnem egy éve, hogy először találkoztam az akkor még csak kezdetleges fázisban lévő fejlesztéssel. A demó videóban látott megoldás felkeltette a kíváncsiságomat, és bár meg voltam győződve róla, hogy a Swiftkey-t nehéz felülmúlnia a szememben, tetszett az elgondolás, valamint az, hogy a kijelző nagy része látható marad gépelés közben is. Feliratkoztam a béta tesztre, nyár elején meg is kaptam a ?letölthetőséget?, így gyorsan le is teszteltem. Rövid tesztem ezzel az eredménnyel zárult.

A mai nap azonban egy újabb hírlevél érkezett a fejlesztőktől, amiben egy újabb tervüket prezentálják. A Minuum hamarosan megérkezhet az okosórákra is. Ez újra felgyújtotta bennem a szikrát, hogy bizony lehet jövője az applikációnak, főleg mivel kis helyet foglal a kijelzőn, így elég praktikus lehet a kb. 2 colos órákon.

[embedvideo id="lA6ey1SzHdM" website="youtube"]
nincs még hozzászólás