Mint egy horrorfilm: így néz ki a koronavírus miatt teljesen üres Vuhan városa!

2020. február 06.
6.3031
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha eddig azt hittük, hogy a poszt-apokaliptikus hangulatú, teljesen üres városok a filmekben és a videojátékokban a képzelet szülöttei lehetnek egy vírus megjelenésekor, akkor érdemes megnézni az alábbi videót, mely a 11 millió lakossal rendelkező Vuhan városában készült.

A metropolisz ugyanis teljesen karantén alá került, ezáltal az emberek nem mozdulhatnak ki a házakból, az utcák emiatt teljesen üresek, egyedül néhány gyalogossal és néhány autóval lehet találkozni, az alábbi drónfelvétel pedig megmutatja, hogy miként néz ki egy normál esetben nyüzsgő város, ha hirtelen megáll benne az élet.

Röviden és tömören ijesztően, annak ellenére is, hogy a január 23-a óta tartó állapot a kínai kormány szerint indokolt - hozzátennénk, ez az emberiség történelmének eddigi legnagyobb karanténja -, ezáltal a városban megállt a tömegközlekedés, valamint a privát autóforgalom is, és bár az emberek nem tilos az utcára menniük, ellenben az előírás szerint egyáltalán nem ajánlott.

4 hozzászólás

csirkee

8 hónapja, 6 napja

Na most kell filmet forgatni itt. Van hely bőven egy jó katasztrófa filmhez.

válasz erre

betyár

8 hónapja, 6 napja

Legalább nincs dugó.

válasz erre

login_password

8 hónapja, 6 napja

Hát igen. Ez ilyen.

válasz erre

rDAVE

8 hónapja, 6 napja

Kínai nagyvárosokban minden évben a kínai újévkor lehet ilyet forgatni, a vírus csak fokozta.
Ha nem lenne vírus, akkor lenne plusz egy-két autó és ott lézengene pár gyalogos, ahol van valami, de minden évben szellemvárosokká válnak a zsúfolt nagyvárosok.

válasz erre