Mint a büdös borz, úgy riaszthatod el a bűnözőket ezzel a bűzlő karkötővel!

2018. január 15.
2.8721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A nők számára az elmúlt évtizedekben számtalan önvédelmi eszközt alkottak annak érdekében, hogy védekezni tudjanak abban az esetben, ha egy erőszakos támadó veszi célba őket, így a sokkolótól kezdve, a riasztópisztolyon át a gázspray-ig bezárólag széles a skála.

Ezek azonban rendszerint táskában hordott, nehezen előszedhető dolgok, amelyeket nagyon sokszor nem tudnak elérni az áldozatok, ha támadás éri őket, azonban az idei CES 2018-on a holland Invi bemutatott egy olyan találmányt, ami talán megoldás lehet a problémára.

Az Invi Bracelet ugyanis egy speciális karkötő, aminek a lényege nem más, minthogy aktiválásával olyan elképesztően büdös szagot tudunk árasztani magunkból, hogy állítólag a támadónak garantáltan felfordul tőle a gyomra, ezáltal nemcsak az erőszaktól, hanem minden mástól elmegy majd a kedve.

A karkötő lelke egy a kapcsolódó fémrészben elhelyezett, speciális vegyületet tartalmazó kis tartály, amit támadás esetén csak meg kell nyomni - ezzel kibiztosítva - és meg kell rántani ahhoz, hogy kieressze tartalmát, mely levegővel érintkezve azonnal olyan büdös gázzá alakul, hogy az még a borzokat is elkergeti a közelből.

Az Invi Bracelet hátránya, hogy természetesen a viselője számára is garantált a rosszullét, ellenben a 60 euróba, tehát nagyjából 20 ezer forintba kerülő találmány még így is kíméletesebb, mint egy gonosztevő.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

inkognito

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Nem hinném h ez megállítana bárkit.

válasz erre

marco

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Ezek a csúnya gazemberek általában eltakarják sállal az arcukat, sokkal ****abbul jár szag szempontjából az, akit megtámadtak.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Hát ha valaki komolyan támad, azt nem érdekli a szag.

válasz erre