Minoix NAOS 7000

2013. december 09.
6451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Nagyon aktív mostanában a Mionix: akárcsak a múlt héten, most is bemutattak egy új gamer egeret, ezúttal a NAOS 7000 néven futó modellt.

Még ki sem hevertük a svéd Mionix előző rágcsálóját, máris itt az újabb eresztés, a NAOS 7000, mely nem válik a széria és a vállalat szégyenére.

7 programozható Omron gombbal rendelkezik, ezek egy ingyenesen letölthető szoftver segítségével kalibrálhatók, makrókat és profilokat is beállíthatunk ? élettartamukat pedig 20 millió kattintásra becsülik. Egy 32MHz-es ARM processzor dolgozik a gép agyaként, na és ne felejtsük ki a 7000dpi-s felbontásra is képes lézeres szenzort sem.



A biztos fogást az ergonomikus kialakítás és a négy gumírozott fedőréteg biztosítja, a parti hangulatról pedig a változatosan piszkálható, effektekkel felturbózható színes háttérvilágítás gondoskodik. A Mionix a S.Q.A.T. nevű programot is melléki, mely a felület elemzésével segít elérni az egér optimális beállításait. A NAOS 7000 még decemberben megjelenik, de már előrendelhető 80eurós áron.
nincs még hozzászólás