MiniTube 2.2 - asztali YouTube alkalmazás

2014. július 27.
3.3391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Ronalddo profilja, adatai
Ronalddo
A MiniTube nem egy a YouTube felületét másolni kívánó alkalmazás asztali környezetek számára.

Céljuk a különálló YouTube élmény átvetítése kicsit másképp.


Az új fejlesztéssel úgy rukkolt elő a fejlesztő számos hiba javításának okából, de nem ment el a funkcionalitás fejlesztése mellett sem. Néhány videót nem lehetett lejátszani, illetve nem lehetett leiratkozni törölt csatornákról. Ezen felül kaptunk egy megjelölés megtekintettként opciót is.



Ahogyan a fejlesztő fogalmaz, nekünk, guruknak/kockáknak készült egy --stop-after-this kapcsoló, melyet integrálva kapnak a Gnome3/Unity felhasználók, mint megállítás a videó után lehetőség. Természetesen az alkalmazásban egyébként is elérhető ez a funkció, de akár egy SSH kapcsolaton keresztül is leállíthatjuk távolról a lejátszást.

A következő lépésekben megkezdődik a program Qt5 portolása és cserélve lesz a Phonom a libvlc keretrendszerre, amely ígéretesen hangzik.

Továbbá a szépség az egészben, hogy bárki számára elérhető, mivel az alkalmazás cross-platform, viszont OSX és Windows rendszerekre csak kis korlátozással szerezhető be, díj ellenében ezen segíthetünk. A Linux verzió természetesen teljes egészében szolgálja felhasználóit, de lehetőséget ad a fejlesztő támogatására.

Letöltés ITT!
nincs még hozzászólás