Mini PC és laptop is egyben az InFocus fejlesztése

2016. szeptember 17.
2.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az apró számítógépek piaca nagyot ugrott előre az elmúlt években, manapság pedig már több nagy cég kínálatában is találunk pendrive-méretű komplett gépeket, az InFocus pedig egy igen érdekes ötletet valósított meg.

A Kangaroo Notebook ugyanis tulajdonképpen csak egy dokkoló szerepet tölt be, a képernyővel, billentyűzettel és néhány extra csatlakozóval. A megoldás lelkét egy apró számítógép adja, mely egy Intel Atom x5-Z8350 processzorból, a hozzá tartozó Intel HD grafikus gyorsítóból, 2GB memóriából és 32GB bővíthető tárhelyből áll.

A Kangaroo Mini PC-ből ráadásul rögtön kettő is helyet kapott a 299 dolláros csomagban, így két külön Windows 10-es számítógépet kapunk. A felhasználók könnyen válthatnak az apró gépek között, így a 11,6 hüvelykes HD kijelzőn az általuk választott rendszer jelenik meg.

Mini PC és laptop is egyben az InFocus fejlesztése - 2. kép

Ezzel könnyen külön lehet választani a magánéletet és a munkát, vagy két fiatal gyerek iskolai és személyes dolgait. A csomag néhány héten belül kerül piacra Amerikában, további értékesítésről nem esett szó, így vélhetően külföldi online oldalakhoz kell folyamodnia azoknak, akik szeretnének otthon tudni egy ilyen különleges megoldást.
3 hozzászólás

Porthos

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nagyon drága, nekem nem érne meg ennyit, de még a felét sem.

válasz erre

Fikarc

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Pofás kis cucc. A Win10 maga 10X annyiba kerül mint az eszköz. röhögő smiley

válasz erre

muki

8 éve, 2 hónapja és 27 napja

Az igen! meglepett smiley Hihetetlen hogy már komplett pc oprendszereket visz az ember a zsebében!

válasz erre