Minél nagyobb a munkanélküliség, annál többen néznek pornót

2017. június 04.
3.3651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Kifejezetten használ a pornóoldalaknak és a teljes pornóiparnak, ha növekszik a munkanélküliség az amerikai gazdaságban - derült ki mindez a Google legutóbbi kutatásából, amelyet a Business Insider munkatársai hozták nyilvánosságra.

Az eredmények a Google Correlate névre hallgató statisztikai szolgáltatásból származnak, amit kifejezetten azért fejlesztett ki a keresőóriás, hogy segítse a kutatók munkáját azzal kapcsolatban, hogy összefüggéseket találjanak a keresések és a világban történő események között.

Ennek a programnak köszönhetően pedig egészen különös dolgok derültek ki az USA lakosságáról, így megtudtuk például, hogy amennyiben növekszik a munkanélküliségi ráta az országban, akkor az emberek sokkal gyakrabban keresnek pornóra, ami lényegében egy elég logikus lépés, hiszen a lakosság ráér, mondhatni unatkozik, és a legjobb unaloműző köztudottan a szex.

Mindezen felül a Google keresésekből egy sor más dolog is kiolvasható a lap szerint! Például sokkal előbb megmutatják, hogy mennyire terjedt el a lakosság körében például az influenza, minthogy azt a járványügyiek bejelentették volna - hiszen előbb keresnek a neten gyógymódokat -, de például ha emelkednek a lakásárak, akkor Amerikában nő a kombinált hitelek keresési aránya is.
6 hozzászólás

technomancer

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Én inkább játszanék! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

A világ legnagyobb biznisze. Minden helyzetben. röhögő smiley

válasz erre

techiii

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Ezen nem csodálkozom..

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Jó hogy van olyan része a világnak ahol a munkanélküliség nem egyenlő a nyomorral... wtf smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

A pornó mindig megy, ezt még lehetett fokozni? röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

A kereslet növekedése miatt több új film is készül, tehát a munkanélküliek munkákat teremtenek, bár az a meló is tiszta sz.pás...

válasz erre