Mindössze 6 éves a világ egyik legjobban kereső Youtube videósa

2017. december 13.
7.2741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Forbes a napokban hozta nyilvánosságra a világ legjobban kereső Youtube videósainak listáját, ahol a legtöbben csak az élmezőnyre koncentráltak, pedig a hetedik helyezett is tiszteletre méltó teljesítményt ért el.

Ezt az előkelő helyet ugyanis a Ryan ToysReview nevű Youtube csatorna érte el, amely mögött egy mindössze 6 éves amerikai kisfiú, Ryan áll, aki anyukája segítségével készít videókat a portálra, és ezzel 2016 júniusa és 2017 júniusa között 11 millió dollárt keresett.

Hogy biztos a szülők erőltették rá szerencsétlen gyerekre a videózást? A Mirror magazin beszámolója szerint szó sem volt ilyesmiről, Ryan még hároméves korában kérte meg az anyukáját arra, hogy készítsenek ők is olyan videókat a Youtube-ra, melyeken a kisfiú játékokat tesztel és mutat be a nézőknek.

A kis Ryan kedvenc elfoglaltsága ugyanis az volt, hogy ilyen felvételeket nézeget a világhálón, így édesanyjával nekiláttak videókat készíteni, ami olyan jól sikerült, hogy a tanárnőként dolgozó asszony később felmondott a munkahelyén annak érdekében, hogy csak a videózásra koncentrálhasson.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Harder

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nem is az zavar igazán hogy kihasználja a gyereket, hanem az hogy az egész úgy igénytelen ahogy van. Csinálnak házivideót, a sok hülye meg eszi. Szégyen.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

Úristen de szánalmas ez a mai világ! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

Ez most KOMOLY?????? meglepett smiley

válasz erre